Pintakäsittelyt liikkuvalla kalustolla Torniosta kaikkialle Suomeen

Boreal Paint Oy on yritys, jolla on pintakäsittelytöistä viimeisintä tietotaitoa ja vahvaa ammatillista osaamista.

Haluamme taata laadukkaan ja ammattitaitoisen palvelun metallialan yrityksille ja rakennusliikkeille. Palvelemme myös yksityishenkilöitä.

Liikkuvan kalustomme ansiosta pystymme lähtemään nopeasti liikkeelle Torniosta ja tekemään pintakäsittelytöitä kaikkialla Suomessa. Työskentelemme aina sovittua aikataulua noudattaen ja korkealaatuiseen työnjälkeen panostaen.

Monipuoliset pintakäsittelyt

Teemme monipuolisia pintakäsittelyjä toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Palveluihimme kuuluu hiekka-, sooda-, rae- ja lasimurskapuhallus. Puhallukset sopivat lähes kaikkiin pintoihin. Kerromme mielellämme lisää eri puhalluksista ja niiden hyödyistä.
Esimerkiksi soodapuhallus mahdollistaa pintojen hellävaraisen käsittelyn ja puhtaan tuloksen. Soodapuhalluksella voidaan poistaa erilaisilta pinnoilta vanhoja pintakäsittelyaineita ja puhdistaa ne tehokkaasti.

Lue lisää puhalluksista

Joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua

Toteutamme sekä pieniä että suurempia pintakäsittelytöitä kaikkialla Suomessa. Olemme toteuttaneet erilaiset pintakäsittelyt esim. veneisiin, hirsimökkeihin ja taloihin. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Palvelumme on aina asiakaslähtöistä. Haluamme tarjota joustavaa ja ammattitaitoista palvelua asiakkaan toiveita ja tarpeita kunnioittaen.
Muistathan, että voit saada tekemistämme töistä kotitalousvähennystä.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä

Märkämaalaus

Mikäli tarvitset märkämaalausta sisä- tai ulkokäyttöön tuleviin tuotteisiin, ota yhteyttä meihin. Olemme märkämaalauksen asiantuntijoita ja teemme töitä kahdenkymmenen vuoden kokemuksella mitä erilaisimmista maalausprojekteista. Palvelemme sinua kaikkialla Suomessa sekä pienissä että suuremmissa maalaustöissä.

Ammattitaitoiset työntekijämme valitsevat huolella tarvittavan maalin käyttöolosuhteet huomioon ottaen. Oikealla maalilaadun valinnalla saadaan aikaan haluttu kemiallinen ja mekaaninen kestävyys sekä oikeanlainen kiiltoaste. Maalien värivalinnassa kuuntelemme tietysti toiveitasi.


Olemme erikoistuneet metallipintojen maalaukseen.

Lue lisää
Puhelin-ikoni

Boreal Paint Oy Torniosta tekee pintakäsittelytöitä joustavasti kaikkialla Suomessa liikkuvalla kalustolla!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous