HIEKKAPUHALLUS JA MUUT PINTAKÄSITTELYT TORNIOSTA

Boreal Paint Oy toteuttaa korkealaatuiset hiekkapuhallukset ja muut pintakäsittelytyöt Torniossa sekä tarvittaessa kaikkialla Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. Hiekka-, sooda-, rae- ja lasimurskapuhallusten lisäksi teemme märkämaalaustöitä. Työskentelemme 20 vuoden kokemuksella ja vahvalla tietotaidolla.

Hiekkapuhallus

Hiekkapuhalluksella saadaan aikaan pinta, jossa maali pysyy takuuvarmasti. Hiekkapuhalluksen jälkeen pintaan voidaan ruiskumaalata tarvittavan paksuinen maalipinta pohja- ja pintamaalilla. Hiekkapuhallusta teemme pääasiassa erilaisille yrityksille ja teollisuuden toimijoille.

Soodapuhallus

Soodapuhallus mahdollistaa pintojen hellävaraisen käsittelyn ja puhtaan tuloksen. Soodapuhalluksella voidaan poistaa erilaisilta pinnoilta vanhoja pintakäsittelyaineita ja puhdistaa ne tehokkaasti. Soodapuhalluksessa käytetään natriumbikarbonaattikiteitä eli ruokasoodaa, jota ruiskutetaan käsiteltävälle pinnalle paineilman avulla. Iskeytyessään puhdistettavan kappaleen pintaan, kiteet räjähtävät ja syntyvä energia irrottaa halutut kerrokset.

Soodapuhalluksella voidaan tehdä mm. seuraavia pintakäsittelytöitä:

  • veneiden pesua ja puhdistusta

  • rakennusten puhdistusta ja maalinpoistoa

  • ajoneuvojen puhdistusta ja maalinpoistoa

  • pihakalusteiden ja -rakenteiden puhdistusta ja maalinpoistoa

  • palovaurioiden puhdistusta

  • maalinpoistoa

  • homeenpoistoa

  • rasvanpoistoa

  • teollisuuden puhdistuspalveluja.

Lasimurskalla puhaltaminen

Lasimurskalla puhaltaminen sopii hyvin esimerkiksi maalattavan ajoneuvon pohjakäsittelyyn, sillä se ei jätä mitään jäämiä puhdistettuun pintaan. Murska jättää autoon karhean, tasaisen pinnan, joka on käytettävissä sellaisenaan useimmille maaleille. Menetelmällä voidaan hyvin puhaltaa ohuttakin peltiä. Lasimurskalla saadaan poistettua myös ruostetta. 


Puhallettu lasi on ympäristöystävällistä. Sitä käytetään yleisesti maatäytteenä. Lasi ei myöskään aiheuta haavoja, koska se on hienonnettu hyvin pieniksi paloiksi.

Raepuhallus

Raepuhallus on yleensä kovien pintojen puhdistamista, siloittamista, mattausta ja muotoilua. Apuna puhalluksessa käytetään paineilmakäyttöisiä raepuhalluslaitteita. Raepuhalluksen tarkoituksena on saada haluttu pinta tuotteeseen, esimerkiksi ennen maalausta. 


Puhelin-ikoni

Boreal Paint Oy Torniosta tekee laadukasta hiekkapuhallusta ja muuta pintakäsittelyä kaikkialla Suomessa sekä Pohjois-Ruotsissa!

Soita tai lähetä viesti