Paikkamaalausta Torniossa

Boreal Paint Oy tarjoaa osaamista terästuotteiden ja teräsrakenteiden paikkamaalaukseen. Yrityksemme sijaitsee Torniossa, mutta työskentelemme joustavasti eri puolilla Suomea. Käytössämme on liikkuva kalusto, joka kulkee kätevästi mukanamme monenlaisiin teollisuus- ja yksityiskohteisiin. Saat meiltä myös nopeaa palvelua. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Annamme mielellämme tarjouksen.

Paikkamaalaus

Olemme erikoistuneet pintakäsittelytöihin ja palvelumme kattaa myös terästuotteiden ja teräsrakenteiden paikkamaalaukset. Ammattitaitoiset maalarimme huolehtivat siitä, että kaikki kolhut ja muut jäljet peittyvät. Teemme aina siistiä ja tämän päivän standardit täyttävää jälkeä.

Käytämme nykyaikaisia työvälineitä, joilla paikkamaalaamme niin pienet kuin isotkin kohteet ripeästi. Työskentelemme teollisuuskohteissa ja muissa kohteissa ympäri Suomen – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Rakenteelle pitkä käyttöikä

Paikkamaalaus varmistaa rakenteen pitkän käyttöiän. Laadukkaassa paikkamaalauksessa käytetään vastaavaa maalausta, jolla rakenne on alun perin maalattu. Näin pinnasta tulee sekä kestävä että siisti.

 

Paikkamaalauksessa kannattaa kääntyä osaavien tekijöidemme puoleen. Näin työ tulee tehdyksi alusta asti oikeilla menetelmillä, välineillä ja maaleilla. Tarvittaessa korjaamme puutteellisesti tehdyn paikkamaalauksen jäljet, mutta parhaan tuloksen saat, kun otat meihin yhteyttä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Ota yhteyttä!

Monipuolista pintakäsittelyn osaamista

Tarjoamme monipuolista pintakäsittelyn osaamista. Palvelumme kattaa paikkamaalauksen lisäksi hiekka-, sooda- ja lasimurskapuhalluksen ja ruiskumaalauksen.

 

Asiakaskuntamme kuuluu muun muassa metallialan yrityksiä ja rakennusliikkeitä, mutta palvelemme myös yksityishenkilöitä eri puolilla Suomea.

Lue lisää yrityksestämme
Puhelin-ikoni

Ota yhteyttä paikkamaalauksen osaajiin Torniossa!

Soita tai lähetä viesti