Märkämaalausta Torniossa

Boreal Paint Oy toteuttaa märkämaalausta ja pintakäsittelytöitä vahvalla tietotaidolla Torniossa sekä tarvittaessa koko muun Suomen alueella ja Pohjois-Ruotsissa. Työskentelemme joustavasti asiakkaittemme tarpeita kuunnellen. Pystymme lähtemään töihin nopeasti ja palvelemaan sinua viiveettä. Asiakkaisiimme kuuluu niin metallialan yrityksiä kuin rakennusliikkeitä ja yksityishenkilöitäkin.

Pintakäsittelytöitä

Olemme erikoistuneet monipuolisiin pintakäsittelytöihin. Teemme pintapuhdistuksia yrityksille ja kotitalouksille ja erilaisiin kohteisiin, kuten autoihin, veneisiin, hirsimökkeihin sekä taloihin, kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Teemme osaavasti hiekka-, sooda-, rae- ja lasimurskapuhallusta. Kerromme mielellämme myös lisää kaikista pintakäsittelytöistä ja niiden hyödyistä.

Lue lisää yrityksestämme

Palosuojamaalaus

Palosuojausmaalaukset suoritetaan aina voimassa olevien ETA-asetusten mukaisesti. Käytämme vain CE-merkinnällä varustettuja palosuojatuotteita. Meidän kanssamme asioidessasi voit luottaa siihen, että palosuojaus tehdään kaikkien normien mukaisesti. Yrityksemme maalarit ovat käyneet palosuojauskoulutuksen. 

Tiukentuneiden rakennusmääräysten mukaan useat kantavat teräsrakenteet tulee palosuojata. Palosuojamaalaus lisää rakennuksen turvallisuutta, sillä maali reagoi paisumalla kuumuuden vaikutuksesta, muodostaen lämpötilan nousua hidastavan eristekerroksen. Tulipalotilanteessa rakennuksessa oleville henkilöille pyritään näin antamaan tarpeeksi poistumisaikaa.

Ota yhteyttä!
Kuorma-auton märkämaalaus

Märkämaalaus

Teemme metallipintojen märkämaalausta. Märkämaalaus soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön tuleviin terästuotteisiin. Ammattitaitoiset työntekijämme valitsevat huolella käytettävän maalin tuotteen käyttöolosuhteet huomioon ottaen. 

Oikealla maalilaadun valinnalla saadaan aikaan haluttu kemiallinen ja mekaaninen kestävyys sekä oikeanlainen kiiltoaste. Esimerkiksi jos terästuotteen pinnoitteelta vaaditaan kuumuuden kestoa, se on helpoin toteuttaa märkämaalauksena. Märkämaalaus mahdollistaa myös moninaisempien värisävyjen valinnan. Värien valinnassa kuuntelemme tietysti toiveitasi.

Veneen märkämaalaus

Veneiden ja raskaankaluston maalaukset

Toteutamme ammattitaidolla niin veneiden kuin raskaankaluston maalaukset. Pyörillä kulkevat maalaamme ensisijaisesti maalaamossamme tai asiakkaan huoltohallissa. Suuremmat veneet esim. troolarit maalataan satamassa tai telakalla. Tarvittaessa hoidamme kaikki vaiheet, tai asiakas voi osallistua myös itse esim. hoitamalla suojaukset tai vaikka lopuksi paikkamaalauksen, johon luonnollisesti jätämme saman maalierän tuotteet käytettäväksi.

Puhelin-ikoni

Ota yhteyttä märkämaalauksen asiantuntijaan Torniossa!

Soita tai lähetä viesti